Bonuser er en sentral del av våre liv og vi har vel alle jaktet bonuser i en eller annen form! Hva i pokker er det jeg snakker om? Nei, du, det er jo ikke alltid så godt å si!

Hva er en bonus? Hm, kanskje litt knøvlete å forklare det, men vi kan vel si at det er en påskjønnelse for en handling vi gjør. Vi kan få bonuser for å bruke kredittkort for eksempel. Bonuspoeng når man betaler flyreisen med et bestemt kredittkort. Bonuser når man skal spille på nett.

American Express kredittkort eurobonus

Her samler jeg mine bonuspoeng!

Ja, du skjønner, eksemplene er mange, men hvorfor er vi på stadig bonusjakt? Jo, vi er vel sånn at vi ønsker å spare penger? Sparer vi egentlig penger når vi jakter på bonuser? Jeg vet ikke altså, men ikke nødvendigvis. Det forekommer meg slik at mange bruker mer penger i jakten på bonusen de lengter etter og da går vel vinninga opp i spinninga?

Mulig det altså, men jeg kan naturlig nok ikke si noe om dette helt sikkert.

Vel, jeg har gått i fellen jeg også. Eller felle og felle, jeg har i alle fall bestilt meg et dyrt kredittkort – et AmEx kort som man samler Eurobonus-poeng med, og jeg tenkte det kunne være smart all den tid jeg tar en 10-12 flyreiser i året. Grunnen til at jeg gikk for dette kortet var ikke bonuspoengene alene, selv om de også naturligvis er kjekke å ha, men rett og slett for å ha litt mer komfort på flyplassen når jeg reiser.

Hvis du har vært i avgangsterminalen på Gardermoen vet du naturligvis nøyaktig hva jeg mener. Det er ikke bare derfor heller, det er faktisk for å spare litt penger. Hvis jeg og madamen er ute på reise og vi skal ta oss en burger og et par pils, så blir det for dyrt altså! Nå kan jeg trekke inn på loungen på Gardermoen og betale 20 euro for det – og da er det gratis mat og drikke i tillegg. Pokker heller, det lønner seg for meg alene også!

Så ja, jeg er vel en del av bonusjakten, men holder meg til mitt kredittkort som sådan! Interessert i et slikt kort? Sjekk her.