Nordmenn er et spenningssøkende folk som hele tiden er ute etter å utvide sin horisont, og det er utrolig hvor mye forskjellig vi kan velge mellom!

Enten det er basert på nett eller i det ‘virkelige’ liv har vi utrolig mye spennende som vi kan søke oss til, og det er faktisk bare fantasien vår som setter grenser for hva vi kan oppleve. Noen foretrekker spilling mens andre foretrekker musikk. Noen foretrekker idrett mens andre igjen har en hang til hobbyer som fotografering og slike ting.

Hva slags type menneske er du. Personlig må jeg si at en knallgod konsert med ett av mine favorittband virkelig er noe som får det til å bruse i blodet mitt, og dette er faktisk noe av det morsomste jeg vet. Jeg opplever det som en stor spenning som bygger seg opp i kroppen og som virkelig er med på å adrenaliten til å pumpe gjennom hver eneste celle i kroppen, og om en knapp måned: Foo Fighters i Oslo!

Dette er, etter min mening, det suverent beste rockebandet som eksisterer pr. dags dato, og det er noe jeg kan stå rakrygget og hevde. Det er ingen ved siden av som har en like gjennomført og sterk stil som det bandet der, og dagens mainstream rockemusikk forøvrig er av en kvalitet som man kan gråte av. Det hele startet da band som Creed ble stamplet som rockeband, men som ikke er noe annet enn boyband som spiller en type musikk som kanskje kan karakteriseres som bittelitt hardere enn dårlig pop.

Creed er en skamplett på musikkhimmelen på grunn av at de blir karaktisert som et rockeband, og det vil jeg faktisk ha meg frabedt.

Snakker vi rock i dag så er det Foo Fighters som gjelder – det er ikke noe kompromiss som kan inngås på akkurat det feltet. Jeg anbefaler en titt på tv-serien Sonic Highways som ligger på NRKs nettsider. Dette er en strålende dokumentar om et strålende band og deres innspilling av en strålende plate.