Jeg har båret på en liten drøm nå i mange år hvor jeg har hatt lyst til å oppleve følelsen av å gå på en engelsk toppkamp i Premier League. Foreløpig har ikke dette latt seg realistere, og med en skokk unger i huset blir det naturligvis vanskelig. Ikke er vi fire, men vi er seks, så for alle oss å reise avgårde på en slik match så vil dette gjøre et betydelig innhugg i budsjettet vårt. Derfor har det inntil videre blitt lagt på is, men jeg satser virkelig på å få gjennomført det en dag.

Man har naturligvis sjansen til å søke på et usikret lån, og det finnes jo mange muligheter å velge mellom der, men jeg vet ikke helt om jeg har så lyst til akkurat det. Det kommer jo til å koste noen kroner, selvfølgelig, og å feriere på kreditt er egentlig noe som byr meg kraftig i mot. Om jeg skal gjøre dette er vel heller tvilsomt, og hadde man vært bare to som hadde en plan som dette kunne et slikt ‘stunt’ vært aktuelt.

Men tilbake til fotballen – det var jo det jeg skulle snakke om. Årets sesong har jo vært en aldri så lite eventyr og jeg er usigelig glad for at det ikke blir en av de store klubbene som stikker avgårde med gullet i år. Det viser at alt kan oppnås ved hjelp av hardt arbeid og oppofrende innsats for hverandre. Leicester er prakteksemplet på dette og at en så til de grader stor outsider har klart dette miraklet er nærmest helt ufattelig. Jeg liker også at Tottenham ser ut til å følge opp med en sterk og til dels uventet andreplass og det er ingen tvil om at herremennene Ranieri og Pochettino har gjort sine saker bra i de to øverste klubbene.

Å se Arsenal, United, Chelsea og City kommer halsende etter er intet mindre enn deilig, og det viser at både oligarker og sjeiker kan da pengene sine og ryke og reise – i år var det fotballen som vant! Og jada, jeg er klar over at det er en thailandsk milliardær som eier Leicester City også, men det er ikke brukt på langt nær så mye penger i den klubben som i de nevnte klubbene.