Fritidsproblemer er vel noe de færreste av oss har, og tilstanden er vel heller slik at man burde fått hjelp til å slappe av mellom takene!

Joda, vi elsker jo å bli underholdt og det skal hels skje noe rundt ørene våre 24 timer i døgnet, og det er jo nesten helt utrolig at vi har tid til å sove! Det skal spilles på nett og det skal fortelles oss hvordan vi skal gjøre det – faktisk!

Det er ikke den ting du ikke finner en manual for på nettet og det er ikke en overdrivelse engang. Man skal virkelig være dyktig hvis man finner noe unikt som ingen har skrevet om på nettet, men nok om det.

Tilbake til underholdningen: jeg tror faktisk vi mennesker en gang inni mellom kunne hatt svært godt av skru av knappen og rett og slett bare satt seg til rette i en stol og lest en bok eller bare lukket øynene. Hva med å simpelthen kikke ut vinduet på havet, skogen eller på andre mennesker som stresser rundt. Det kan faktisk, ironisk nok, være avslappende å se på andre mennesker som stresser rundt i full fart.

Det er en heseblesende verden vi lever i og man må neste klype seg i armen med jevne mellomrom. Har du noen gang sett tre unge mennesker komme gående ned gata eller veien samtidig som de snakker med hverandre? Å nei du, her skal det snæppes, publiseres og innhente likes – for det er jo det som betyr noe virker det som.

Jeg oppfordrer folk til å gire ned i det nye året. Ta det ned litt. Slapp av i større grad. La livet gå sin gang, og legg fra deg telefonen noen sekunder mer for hver dag. Det er ikke farlig, og det er ingenting du går glipp av som vil skade deg i alle fall. ¨