Vi nordmenn er i dag på konstant utkikk etter en ekstra inntekt som vi kan spe må med, og faktisk er det ofte lettere enn hva man skulle tro. Dette skal vi gi et par eksempler på her og nå, og hvis du ønsker så anbefaler vi at du tar tipsene til etterretning og skaffer deg en bedre økonomi.

Har du din egen bolig eller din egen leilighet? Visste du at denne kan være en stabil og trygg inntektskilde for deg? Har du en leilighet som du selv eier kan du leie ut et rom til en student eller noen andre som du kjenner. Dette kan gi deg noen kjærkomne kroner i inntekt som kan lette nedbetalingen av boliglånet ditt.

Har du et hus har du enda bedre forutsetninger ettersom du da kan leie ut en egen hybel eller leilighet, noe som virkelig vil være med på å monne i kassen. Husk på at dette er inntekter som er helt skattefrie, men kun hvis arealet som leies ut er mindre enn det arealet som du selv bor i. Dette er derfor rene nettoinntekter som vil gi deg en økonomi som vil bli betydelig luftigere enn hva den er i dag. I tillegg så er det enkelt og greit, samtidig som du får utnyttet rom som du kanskje ikke bruker til vanlig.

Dette er rett og slett genialt og gir deg som sakt en flott ekstrainntekt.

Utover dette har du naturligvis muligheten til å gjennomføre en refinansiering av din økonomi og for eksempel bake smålån inn i boliglånet ditt. Refinansieringen gir deg lavere månedlige utgifter, og dette er noe de aller fleste er veldig interesserte i. Det gjelder kort og godt å ta tak og se hvilke muligheter som finnes, for muligheter finnes det overalt hvor man leter.

Lykke til med ditt økonomiske løft!