Mesternes Mester deltakere 2018

Her er deltakerne i Mesternes Mester 2018! Foto: NRK

Realityserier er ikke noe jeg vanligvis følger så veldig mye med på, men programmet Mesternes Mester på NRK er noe av det aller beste som jeg kan se på TV!

Det er nok mange som er enige med meg i akkurat dette, og grunnen til det tror jeg er ganske enkel: det er en ærlig konkurranse mellom tidligere idrettstopper hvor man unngår alt som heter intriger, krangling og slike ting. I mine øyne blir resultatet av dette god TV!

Deltakere i Mesternes Mester 2018

Hvor mange mestere kan man egentlig ha i Norge? Jo, det viser seg å være en hel del, og beviset på akkurat dét er vel at vi har hatt 9 herlige sesonger av dette programmet på NRK.

Deltakerne i år er:

Kurt Asle Arvesen – 42 år – syklist

Isabel Blanco – 38 år – håndballspiller

Rolf Falk-Larssen – 57 år – skøyteløper

Solveig Gulbrandsen – 36 år – fotballspiller

Gro Hammerseng-Edin – 37 år – håndballspiller

Lena Boysen Hillestad – 48 år – hundekjører

Steffen Iversen – 40 år – fotballspiller

Espen Jansen – 49 år – turner

Bjørg Eva Jensen – 57 år – skøyteløper og syklist

Andreas Ygre Wiig – 36 år – snøbrettkjører

Godt og blandet drops med andre ord, og kanskje blir 2018 det første året vi får en kvinnelig vinner i Mesternes Mester?

Min favoritt i Mesternes Mester 2018

Serien starter først på fredagen så det er jo selvsagt umulig å spå hvem som vil komme sterkest ut til slutt, men hvis jeg skulle ta en vill gjetning så tror jeg muligens at Andreas Ygre Wiig vil ligge godt an.

I fjor holdt den tidligere snowboardstjernen Helene Olafsen på å vinne hele greia som den første kvinne noensinne, og hun imponerte stort med sin allsidighet. Dette tror jeg er noe som er spesielt for snowboard-kjørere og derfor holder jeg en knapp på Andreas Ygre Wiig.

Kondisjonen kan kanskje bli et problem, men ettersom jeg har null peiling på hvordan helsetilstanden hans er/var når konkurransen ble spilt inn, så er det rett og slett ikke godt å vite og ikke noe jeg tar hensyn til når jeg gjetter.

Det blir uansett spennende å følge med, og jeg gleder meg stort.