Som vi nevnte på forsiden så finnes det utrolig mye bra lyd på markedet og det er faktisk ikke så kostbart som man skulle tro. Det gjelder imidlertid å lese litt om lyd og sette seg inn temaet. Det holder i grunn ikke å bare spasere inn på Elkjøp og hente ut det du tror du har behov for det.

I Norge er vi så heldig at vi har HiFi-klubben (HFK) i de fleste byene her i landet, og her får man kjøpt utrolig bra produkter. Og som sagt: det er ikke så dyrt, men det er en kjennsgjerning at man gjerne får det man betaler for! HFK har spisskompetanse på dette med lyd og er det noen man kan høre på når det gjelder dette så er det nettopp dem.

Man trenger heller ikke å oppsøke en by for å finne produktene deres ettersom de har meget gode og velutbygde nettsider som man kan benytte seg av. Sidene er sirlig ordnet etter produkter og pris, og man kan med største letthet fordype seg i de forskjellige produktene. Her finnes alt mulig for alle mulige smaker, og alt fra trådløse avspillingssystemer til megadyre stereoer kan man lete opp her.

Har man lyst til å investere tungt i lyd så har man virkelig muligheten til det!