Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nettjobbing

Det er mulig at jeg har skrevet om dette før, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Folk over hele verden dagdrømmer om å ha muligheten til å jobbe hjemmefra, og det er en del som får det til. Mesteparten mislykkes, og det er i grunnen enkle årsaker til akkurat dét.

All jobb krever mye arbeid, og når du er ansatt har du ansvar, arbeid som må gjøres og så videre. Skal du prøve å skape deg en egen arbeidsplass hjemmefra, kan du sikkert gange arbeidet du må gjøre med 10 – det kommer til å kreve mye, og dette arbeidet er det sannsynligvis ikke så mange som er villige til å legge ned. En annen ting du også må utøve er tålmodighet. Det kommer til å ta lang tid å etablere seg, men det spørs naturligvis hva du gjør. Noen velger å prøve den enkle veien gjennom trading på nettet i jakten på raskt profitt.

Dette er noe som har vokst i omfang i Norge og verden forøvrig i løpet av den siste tiden, og man ser stadig flere som prøver seg på dette. Hvis du klikker på linken i artikkelen kan du lese mer om dette, men kort fortalt handler det om å spekulere i utviklingen på forskjellige finansielle instrumenter i jakten på rask og høy avkastning. Fristende? Ja, så definitivt, men enkelt er det langt i fra.

Skal man lykkes med slik handel kreves det naturligvis arbeid, det også. Du kan ikke bare hoppe tilfeldig inn i handler og krysse fingrene for at det skal gå bra, for da vil du kjapt gå på en økonomisk smell snarere enn å tjene penger. Så hvis dette er noe noe som du har lyst til å teste så er det tvingende nødvendig at du etter deg inn i hvordan slik handel foregår, og rett og slett lærer deg hvordan du skal analysere.