//Inneholder annonselenke//

Rockberry er et nettsted som gir deg nyheter og informasjon som de vide temaene musikk, lyd og film. Dette er noe som opptar svært mange mennesker i Norge i dag, og interessen går over alle aldre. Derfor tenkte vi å lansere et lite nettsted som kan være en ressurs for dem som har denne interessen.

De aller fleste av oss er interessert i ett av de nevnte emnene og kanskje er noen veldig opptatt av alle disse? Men slik er det: stor kunst, for vi må få lov til å karakterisere det som kunst, er med på å skape engasjement, og det er ingen tvil om at både lyd, bilde og musikk er noe helt spesielt. Det som er litt spesielt er at det gjerne er en kombinasjon av disse tre samtidig som vil gi oss de aller største opplevelsene, og å se en film hvor lydbildet og musikken skaper en nærmest hellig symbiose er noe ganske så magisk.

Folk bruker penger på dette, og enkelte bruker ganske mye penger også! Men er ikke det helt greit da? Er det ikke greit at man fikser seg et anlegg og et TV på avbetaling med et forbrukslån, og ser på det som en investering for fremtiden? Er ikke dette en penger man bruker på eget velvære, på samme måte som å bruke penger hver måned på spa, negledesign, Lotto eller noe annet?

Jovisst er det greit! Det er ikke bare greit – det er veldig greit. Investeringer i dette er i hvert fall investeringer i ting som har en varig verdi og som ikke er noe som forsvinner i løse luften. Nei, men skal såvisst ikke kimse over lyd, musikk og film, ettersom dette er noe som gir oss mennesker store opplevelser med jevne mellomrom. Det er faktisk lite som er så tilfredsstillende som å se en skikkelig god film, eller å sette på musikk på anlegget en fredags ettermiddag etter at arbeidsuken er avsluttet. Det er så mange gleder som er knyttet til lyd og bilde og det er dessverre mange som ikke får muligheten til å oppleve det – rett og slett fordi de ikke vet bedre.

Ulempen med for eksempel musikk og film i dag er at markedet i mange tilfeller oversvømmes av produkter. For å si det rett ut: det er ikke all musikk og all film som gir oss gåsehud! Det lages mye svakt der ute som nesten er som søppel å regne, men slik er verden. Utfordringen er imidlertid å sile vekk det verste, og dette er en stor utfordring i seg selv, men for de som er aktiv og her et musikk-/filmøre så har de nærmest et innebygget filter som tar unna det svakeste som finnes der ute. Det krever trening og kritisk sans, og det samme gjelder naturligvis for lyd og lydprodukter.

Lyd er faktisk litt interessant og kvaliteten på lyd vil nok være avhengig av hvor mye penger man legger i produktene, men bare slapp av: du trenger ikke bruke flere titusener av kroner. Sjekk denne testen fra for et par år tilbake!

Vi kan bare oppfordre deg til å henge med her på våre sider og se hva vi legger ut. Med jevne mellomrom vil det kommer innlegg som er relatert til det vi har nevnt her, og kanskje er du heldig å snappe opp en ting eller to som du kan dra nytte av?

Vel møtt og velkommen tilbake!