Det går uten tvil mye sminke i musikkbransjen for er beveger vi oss inn på et felt hvor fremtoning er ekstremt viktig. Vi tør nesten ikke å tenke på hva sminkebudsjettet til ukjente band er engang, og langt mindre på størrelsen til de store bandene!

Vi trenger vel knapt ikke å nevne KISS… Dette er litt humoristisk ment altså, og vi syntes det var litt festlig å skrive om rockesminke ettersom dette er noe vi aldri har lest om før, og i så måte ønsker vi å komme med et godt råd. Det gjelder å tenkte økonomi når man er i startgropa og skal starte et nytt band, og i hvert fall hvis man skal kjøre en skikkelig makeup-linje. Dette er ganske morsomt faktisk og det er festlig å se band og artister opptre med sminke som en del av selve ‘act’en’ hvis du skjønner.

Så vårt økonomiske råd: kjøp sminke på nett, for da kan du spare store penger! Helt genialt, eller hva? Kanskje ikke helt, men rådet er velmenende nok, og dette gjelder forsåvidt alt som man må kjøpe inn i store kvanta. Nettbutikker er som regel billigst og spesielt med tanke på at sminke i utgangspunktet er så dyrt, så kan det lønne seg ekstra mye.

Det er viktig å spare penger det man spare penger kan, og da er det viktig å prioritere hvor kronasjene skal gå. Du sparer lett tusenvis av kroner på å bestille over nett, og ved å gjøre det kan du bruke litt ekstra på det som egentlig betyr noe: instrumentene!