Jeg er jo en sportsinteressert herremann og det er egentlig ingenting som er uinteressant i så måte. Jeg følger med høyt og lavt selv om kunnskapen i de forskjellige sportene ikke nødvendigvis er så stor. De siste dagene har jeg interessert meg stort for MMA – altså Mixed Martial Arts – og her har jeg virkelig blitt fascinert. Jeg vet egentlig ikke helt om det er tøft eller motbydelig, men fascinerende er det helt klart.

Jeg har spesielt fulgt med på Emil Meek og da hans sier over den brasilianske juksemakeren Palhares. Det var 45 intense sekunder hvor nordmannen til slutt gav Parhales såpass mange tette at dommeren avbrøt kampen – til nordmannens grenseløse glede og til kommentatorenes store overraskelse. Brasilianeren var nemlig stor favoritt og at han da fikk juling av den umeritterte nordmannen var intet mindre enn sjokkerende.

Jeg har også fått med meg litt baseballnyheter og da er det naturligvis tittelen til Chicago Cubs jeg snakker om. Laget fra storbyen stakk av med tittelen, og det gjorde de for første gang på 108 år! Grenseløst morsomt, og spesielt kult var det at en elev hadde skrevet i årboka at Cubs ville ta tittelen – og det gjorde han for 23 år siden. I årboka sto følgende å lese:

Chicago Cubs. 2016 World Champions. You heard it here first.

Ganske fantastisk, eller hva? Slike ting er med på å krydre en tittel og gjør hele greia fantastisk morsom! Det beste av alt er at mannen sier at det hele kom til ham i en drøm ti år før dette igjen, og at han hadde sett et skilt ved hjemmearenaen hvor det sto at laget var mestere i 2016. Profetier som dette er jo nesten for godt til å være sann, men som sagt: morsomt er det!

Jeg fant en video som viser gledesscenene når miraklet er et faktum, og du må jo innrømme det: du får en god følelse!