Å være trygg på festival er noe som automatisk høres ut som at det har med din egen vandel å gjøre, og det er forsåvidt tilfellet i denne korte artikkelen også, men her handler det mer om det økonomiske og hvordan man skal te seg i forbindelse med bruk av penger.

Joda, det er kanskje mange som har vært på festival og som vet alt om at bruken av penger kan være både hard, uforsiktig og til dels uvettig. Årsaken til det er naturligvis at man har tyllet i seg alkohol over evne (som regel) og da kan flere utrivelige ting skje. På nettsidene til Døgnvill ligger det en litt interessant tilnærming som er bånn ærlig i så måte og man har ikke pakket inn budskapet – ikke helt uventet!

Artikkelen kan være verd en kikk ettersom det står litt om hvorfor man bør bruke kredittkortet når man er på festival, og vi slutter oss med største selvfølgelighet til disse argumentene! Mange er rett og slett ‘på fylla’ og da kan man både slurve med sikkerheten eller være uheldig å bli lurt. Der det er store forsamlinger av folk er det alltid uærlige sjeler som ønsker å profitere seg på andres uforsiktighet eller å dra nytte av at de ikke er 100% skarpe. Sånn er det bare og det er ikke nødvendigvis slik at man har skylden for at man har blitt lurt. Dette er bankene ofte opptatte av, og da er det viktig at man har tatt de rette grepene i forkant. Bruk av kredittkort vil i alle fall sørge for at dine egne penger som står på din bankkonto er trygge, og havner du i en situasjon hvor du blir lurt eller svindlet, eller i verste fall ranet, er det da greit at det er kredittkortet det går utover. Å vende hjem med en bunnskrapet bankkonto er aldri morsom, så dette anbefaler vi at du tar alvorlig. Les artikkelen som er skrevet av folk som har peiling på festival – det er en grunn til at de har gjort det.